Cucina

Ce vitis in cusine! Corsivi gastronomici per la trasmissione "Vita nei campi"

Zottar, Roberto
Rest:/ Roberto Zottar. - Udine : Società Filologica Friulana, 2020. - 188 p. : ill. ; 21 cm.
An edizion:2020
ISBN:978-88-7636-337-5
Presit:€ 13,00
Presit Socis SFF:€ 9,10
Contignût:Il volume contiene sì le ricette ma l'autore vuole fotografare la multiforme varietà di profumi e sapori dell'enogastronomia della regione cercando di approfondire anche le radici storiche di alcuni piatti locali.
-30% pai socis
de Societât Filologjiche Furlane
Spedizion
Lis spesis di spedizion (traspuart, imbalaç e bol) a son a caric dal compradôr. La marcjanzie e viaze a risi dal compradôr.

Iscriviti ae Newsletter

Ti informarìn sui events. Tu ricevarâs lis gnovis de Societât Filologjiche Furlane. Tu podarâs prenotâ lis nestris publicazions.
Iscriviti