Presentazion

La Cucina Mitteleuropea a Gorizia

Vile Manin di Passarian - Domenie ai 12 di Mai dal 2013 aes 5.30 di sere


Societât Filologjiche Furlane

Accademia Italiana della cucina - Delegazione di Gorizia

 

in colaborazion cun


Union nazionâl des Pro Loco d'Italie

Comitât regjonâl dal Friûl Vignesie Julie

 

Te suaze de 12e edizion di "Sapori Pro Loco"

A àn il plasê di invidâUs a la presentazion dal libri

La cucina mitteleuropea di Gorizia

par cure di Annalaura Russian e Roberto Zottar

Vile Manin di Passarian

Domenie ai 12 di Mai dal 2013, aes 5.30 di sere

Iscriviti ae Newsletter

Ti informarìn sui events. Tu ricevarâs lis gnovis de Societât Filologjiche Furlane. Tu podarâs prenotâ lis nestris publicazions.
Iscriviti