Friuli DOC

La Societât Filologjiche Furlane par Friuli DOC 2018

dai 13 ai 15 di Setembar dal 2018
Udin
Societât Filologjiche Furlane

cul patrocini e la colaborazion di
Academie Taliane de Cusine - Delegazions dal Friûl Vignesie Julie
Comun di Udin

O sês ducj invidâts aes iniziativis 

La Societât Filologjiche Furlane par Friuli DOC

dai 13 ai 15 di Setembar dal 2018

Palaç Morpurgo, Galariis dal Progjet
Udin, vie Savorgnana 12

Vinars ai 14 di Setembar dal 2018, aes 11.00
Scree de mostre

Chei blecs di cjarte. Un Friûl di artiscj, designers e tipografiis par fâ biel il vin

par cure di Gabriella Bucco e Enos Costantini

La mostre si podarà viodile joibe ai 13 di Setembar des 5 aes 7 e di sere
vinars ai 14, sabide ai 15 e domenie ai 16 di Setembar des 11 a buinore fin aes 7 e di sere


Palaç Mantica, Salon d'onôr "G. Pelizzo"
Udin, vie Manin 18

Vinars ai 14 di Setembar dal 2018
aes 16.30
Conference

Influenze della cultura d'Oltralpe sulla cucina friulana: le contaminazioni

Intervent di Carlo del Torre


aes 17.30
Presentazion dal volum

La cucina di Gina Marpillero. Ricette ritrovate

par cure di Caterina e Fabiano Zaina

Intervents di Paolo Medeossi e Massimo Percotto

Cerce par cure di Scaletarìe Canapè di Morsan di Strade e Aziende Agricule Giavitto di Faedis


Sabide ai 15 di Setembar dal 2018
aes 17.30
Conference


La Pitina: un prodotto friulano IGP 

Intervents di Filippo Bier e Giorgio Viel

Cerce par cure di Becjarie Bier di Midun e Aziende Agricule Bulfon di Valarian (Pinçan)

Iscriviti ae Newsletter

Ti informarìn sui events. Tu ricevarâs lis gnovis de Societât Filologjiche Furlane. Tu podarâs prenotâ lis nestris publicazions.
Iscriviti