cul patrocini e la colaborazion di
Academie Taliane de Cusine - Delegazions dal Friûl Vignesie Julie
Comun di Udin
O sês ducj invidâts aes iniziativis
La Societât Filologjiche Furlane par Friuli DOC
dai 13 ai 15 di Setembar dal 2018
Palaç Morpurgo, Galariis dal Progjet
Udin, vie Savorgnana 12
Vinars ai 14 di Setembar dal 2018, aes 11.00
Scree de mostre
Chei blecs di cjarte. Un Friûl di artiscj, designers e tipografiis par fâ biel il vin
par cure di Gabriella Bucco e Enos Costantini
La mostre si podarà viodile joibe ai 13 di Setembar des 5 aes 7 e di sere
vinars ai 14, sabide ai 15 e domenie ai 16 di Setembar des 11 a buinore fin aes 7 e di sere
Palaç Mantica, Salon d'onôr "G. Pelizzo"
Udin, vie Manin 18
Vinars ai 14 di Setembar dal 2018
aes 16.30
Conference
Influenze della cultura d'Oltralpe sulla cucina friulana: le contaminazioni
Intervent di Carlo del Torre
aes 17.30
Presentazion dal volum
La cucina di Gina Marpillero. Ricette ritrovate
par cure di Caterina e Fabiano Zaina
Intervents di Paolo Medeossi e Massimo Percotto
Cerce par cure di Scaletarìe Canapè di Morsan di Strade e Aziende Agricule Giavitto di Faedis
Sabide ai 15 di Setembar dal 2018
aes 17.30
Conference
La Pitina: un prodotto friulano IGP